Sim Only FAQ

Wij van simonlyaanbieding-online.nl kunnen ons voorstellen dat je door het grote aanbod aan Sim Only aanbiedingen van alle verschillende providers door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom vind je op deze Sim Only FAQ pagina antwoord op de meest gestelde vragen van onze bezoekers. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op via……

Wat is Sim Only?

Sim Only is een mobiele telefoon abonnement waarbij je alleen het abonnement aanschaft en dus geen nieuwe telefoon bij krijgt.

Waarom is Sim Only zo goedkoop?

Sim Only is zo goedkoop omdat je alleen betaald voor je verbruik en het gebruik van het netwerk van de desbetreffende provider. Dit in tegenstelling tot een abonnement waarbij je een nieuwe toestel ‘krijgt’ die je in veel gevallen zelf betaald via je maandelijkse abonnementskosten.

Waarom simonlyaanbieding-online.nl?

Aangezien simonlyaanbieding-online.nl gebruik maakt van een live feed van het Daisycon affiliate netwerk bieden wij altijd de meeste recente en scherpste Sim Only deals aan van diverse providers. Via onze Sim Only aanbieding vergelijker kies je in een aantal stappen direct het Sim Only abonnement dat bij je past.

Wat heb ik nodig voor het gebruik van een Sim Only abonnement?

Voor het gebruik van je Sim Only abonnement heb je een simlockvrije telefoon nodig of een telefoon die simlock vrij is voor de Sim Only provider waar jij je abonnement hebt afgesloten.