Sim Only zakelijk

Goedkoop zakelijk bellen? Maak gebruik van Sim Only Zakelijk. De voordelen van een regulier particulier Sim Only abonnement, maar dan zakelijk!

Sim Only Zakelijk is voordelig

Ook voor zakelijk gebruik is een Sim Only abonnement uitermate geschikt. Of je nu werkzaam bent als ZZP’er of binnen het MKB segment of een Multinational: Naast het fiscale voordeel ben je simpelweg erg voordelig uit.

Tip:
Ben je Freelancer of ZZP’er? In veel gevallen kun je ook gebruik maken van een Sim Only abonnement voor particulieren en deze zakelijk gebruiken. Lees altijd wel eerst de voorwaarden van de telecom provider.

Groot aanbod Zakelijke Sim Only abonnementen

Voorheen waren het vooral de particuliere klanten waar telecom providers zich op focuste met Sim Only abonnementen. Maar ook de zakelijke markt is een markt waar veel geld in omgaat op het gebied van telecom. Om deze reden zijn er steeds meer providers die een groot aanbod aan zakelijke Sim Only abonnementen aanbieden.
Deze zakelijke Sim Only abonnementen zijn voornamelijk te verkrijgen met een looptijd van 12 of 24 maanden.

Onbeperkt zakelijk bellen

De mogelijkheden voor een Sim Only zakelijk abonnement zijn eindeloos. Of je nu kiest voor een bundel met veel belminuten, flink wat MB’s of onbeperkt bellen en smsen: Het aanbod is enorm.

Overzicht zakelijke providers

T-Mobile Sim Only

Ben Sim Only

Robin Mobile Sim Only

Simyo Sim Only

Youfone Sim Only