Simonly abonnement

Ben je op zoek naar een goedkoop abonnement bij je smartphone? Wij helpen je eenvoudig en overzichtelijk de goedkoopste abonnementen te vergelijken. Met een simonly ontvang je alleen een simkaart die je vervolgens in een los toestel kunt stoppen. Niet alleen de beste aanbiedingen, maar ook uitgebreide informatie en klantbeoordelingen zo krijg je een volledig beeld van de providers.

Voordelen van een simonly
Met onze mobiele abonnementen kun je flink besparen op je maandelijkse kosten. Doordat wij exclusieve aanbiedingen hebben, ben je extra voordelig uit! Bovendien betaal je enkel voor je abonnement en niet voor een duur toestel, waardoor je jaarlijks grote bedragen bespaart. Daarnaast gelden er voor abonnementen zonder toestel vaak extra hoge kortingen. Profiteer dus vandaag nog van deze lage kosten en vind het abonnement dat bij jou past!

Laag maand bedrag
Geen hoge toestelkosten
Exclusieve aanbiedingen
Sim only vergelijken
Met de uitgebreide vergelijker op kun je snel en overzichtelijk de vele sim only vergelijken. Zo kies je altijd het abonnement dat het beste bij jou past. Bekijk onze providers pagina om de verschillende providers te vergelijken.

Simonly met internet
Wil jij gebruik maken van mobiel internet op je smartphone? In onze overzichten vind je veel informatie over de verschillende abonnementen met internet. Zo kom je er precies achter hoeveel data jij per maand nodig hebt en welk abonnement bij jou past.

Voordelige databundels vind je bijvoorbeeld bij hollandsnieuwe, Telfort of Simpel. Voor supersnelle 4G verbinding op je smartphone kun je een abonnement afsluiten bij T-Mobile, KPN, Hi, MTV Mobile of Vodafone.

Simonly maandelijks opzegbaar
De meeste abonnementen hebben een duur van één of twee jaar. Door deze lange contractsduur kunnen providers lage tarieven en extra hoge kortingen bieden. Wil jij toch liever een flexibel abonnement? Kies dan een abonnement met een contractduur van één maand.

Op dit moment kun je een maandelijks opzegbaar abonnement afsluiten bij de providers Simyo, Tele2, Ben, Youfone en Robin Mobile.

Nummerbehoud
Nummerbehoud kun je altijd gratis aanvragen, ongeacht de provider.

Verlengen
Wil je een contract afsluiten bij je huidige provider? Ook dan kun je gewoon gebruik maken van onze aanbiedingen. Bestel simpelweg via ons een abonnement bij je huidige provider en geef op het bestelformulier aan dat het om een verlenging gaat.

Bij een verlenging weet je niet alleen wat je kunt verwachten van een provider. Vaak maak je ook nog eens kans op extra korting wanneer je verlengt bij je huidige provider!

Simkaart
Bij het bestellen kun je kiezen tussen een nano-, micro- of standaardsimkaart. Zo zit je nooit met een simkaart die niet in je telefoon past.